Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@03:01:21 GMT

ماجرای فراخوان جعلی اعتصاب رانندگان کامیون

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۶۹۵۴

ماجرای فراخوان جعلی اعتصاب رانندگان کامیون

دبیر انجمن صنفی کامیون داران گفت: فراخوان اعتصابات رانندگان جعلی است و از خارج کشور هدایت می شود؛ مشکل کمبود محصولات کشاورزی نیز برطرف شد.

احمد کریمی  درباره اعتراضات کامیون داران گفت: در سال ۹۷ که اعتراضات کامیون داران آغاز شد قرار شد تا بخشی از مشکلات کمبود کرایه حمل از طریق روش تن-کیلومتر حل شود اما با یک بار این قضیه برطرف نمی‌شود بلکه باید رقم پایه تن - کیلومتر به روز رسانی شود و قرار نیست رانندگان با کرایه سال گذشته به عنوان رقم پایه، فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس قاعده تن- کیلومتر هر زمان که تورم و یا کاهش قیمت داشتیم باید نرخ پایه به روز رسانی شود. مثلاً اگر توافقات بین المللی انجام شود، ممکن است کاهش قیمت داشته باشیم و برخی اقلام مانند لاستیک ارزان شود اما در حال حاضر چنین اتفاقی نیفتاده و افزایش قیمت داشتیم. آخرین بار نرخ پایه تن – کیلومتر اردیبهشت سال گذشته به روز رسانی شد اما قیمت برخی از کالاها دو برابر شده است.

دبیر انجمن صنفی کامیون داران با تأکید بر اینکه باید پروژه تن- کیلومتر به طور کامل اجرا شود، اظهار داشت: عوامل مؤثر در افزایش و یا کاهش کرایه حمل کالا مانند گرمسیری و یا سردسیری مبدأ و مقصد و یا همچنین کم باری و پرباری فصل سال در ضرایب تن- کیلومتر لحاظ نشده است.

لاستیک فروشان از سامانه وزارت صمت لاستیک می خرند و با قیمت آزاد به رانندگان می‌فروشند

کریمی تصریح کرد: در سال ۹۷ بعد از اعتراضات رانندگان کامیون، جلسات زیادی برگزار و قرار شد مشکلات حل شود که بخشی از آنها برطرف شد. مثلاً ارز یارانه‌ای به واردات لاستیک اختصاص یافت و شرایط خوبی داشتیم. سازمان راهداری براساس سامانه‌ای که راه اندازی کرده بود و نیز کارکرد خودروهای سنگین اقدام به توزیع لاستیک می‌کرد. حتی به جایی رسیدیم که لاستیک بود و متقاضی کم بود. اما پس از حذف یارانه ارز واردات لاستیک و انتقال توزیع به سامانه «کالا» ی وزارت صمت، لاستیک فروشان بلافاصله به این سامانه مراجعه و همه لاستیک‌ها را خریداری می‌کنند. سپس با قیمت آزاد به رانندگان می‌فروشند.

فراخوان اخیر اعتصاب رانندگان جعلی است

وی افزود: فراخوان اخیر اعتراضات رانندگان جعلی است که به عنوان اتحادیه سراسری کامیون داران و رانندگان کشور منتشر شده است ولی چنین اتحادیه‌ای وجود خارجی ندارد. سه نفر در خارج از کشور پشت این قضیه هستند. آنچه واقعیت دارد کانون صنفی رانندگان است و ما هم اعلام کرده ایم که این فراخوان جعلی است ولی پیگیر مشکلات رانندگان هستیم.

ناوگان پُرکار هر ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شود

این فعال صنفی حمل و نقل جاده‌ای درباره مشکل کمبود سوخت رانندگان کامیون گفت: بعد از حمله هکری به سامانه شرکت ملی پخش، مشکلات ما بیشتر شد اما پیش از آن هم رانندگان مشکلاتی در زمینه کمبود سوخت داشتند. به عنوان مثال ناوگان پرکار و پرتردد در میانه ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شود. کامیونی که صدی ۴۰ لیتر مصرف دارد و از آن طرف ۲۵ هزار لیتر مصرف سوخت در ماه دارد تنها ۵ هزار لیتر گازوئیل به او می‌دهند.

ناوگان کم مسافت، مشکل تردد خالی تا پای بار دارد که به آن سوخت نمی‌دهند

دبیر انجمن صنفی کامیون داران یادآور شد: از سوی دیگر برای ناوگان کم کارکرد و تردد در مسافت‌های کوتاه نیز مشکلاتی وجود دارد. عدم اختصاص سهمیه سوخت مسافت طی شده برای رسیدن به پای بار. به این معنا که بین ۴۰ تا ۱۰۰ کیلومتر مسافت باید طی شود تا به مبدأ بار که ذوب آهن یا معدن یا هر چشمه بار دیگری باشد، طی می‌شود اما به این پیمایش سوختی اختصاص نمی‌یابد. چون اختصاص سوخت براساس میزان پیمایش مذکور در بارنامه است و مسافت پیموده شده تا پای بار مورد محاسبه قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: البته به بخشی از ترددهای یک سر خالی سوخت تعلق می‌گیرد. ما این موضوع را به شرکت پخش و شرکت راه انتقال دادیم. آنها هم پذیرفتند تا به طور متوسط ۷۵ کیلومتر در ماه به عنوان میزان پیمایش بدون کارکرد در کارت‌های سوخت لحاظ شود اما نهایتاً مورد پذیرش قرار نگرفت.

تأمین اجتماعی حق بیمه رانندگان جدیدالورود را یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین کرده است!

کریمی مشکل دیگر رانندگان را حذف رانندگان جدید الورود از مصوبه دولت قبلی در خصوص اختصاص یارانه به حق بیمه رانندگان عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر سازمان تأمین اجتماعی صرفاً رانندگان دارای سابقه را مشمول یارانه دولتی بیمه تأمین اجتماعی قرار داده است و رانندگان تازه وارد این امکان را ندارند. همچنین با توجه به افزایش دستمزد در سال جاری، حق بیمه رانندگان تازه وارد یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شده است که در توان رانندگان خصوصاً رانندگان «غیرخود مالک» نیست. در این چند روز کامیون‌های اتاق دار به خاطر بالا بودن حق بیمه اعتراض کرده اند.

دبیر انجمن صنفی کامیون داران خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر تعدادی از رانندگان کامیون فراخوان جعلی را باور کردند و ۱۵ فروردین در استان‌های فارس، کرمان و کرمانشاه دست از کار کشیدند که بر روی حمل محصولات کشاورزی اثر گذاشت و سبب افزایش قیمت کالاهای کشاورزی شد. اما از دیروز مجدداً فعالیت آنها شروع شده و با پیگیری‌های ما امروز همه بارهای مورد نیاز به میادین میوه و تره بار ارسال شده است.

حتی از کامیون‌های در حال حرکت هم سرقت می‌کنند

وی یکی دیگر از مشکلات رانندگان را ناامنی جاده‌ها، مزاحمت برای رانندگان و سرقت از کامیون‌ها در جاده‌ها دانست و گفت: برخی مزاحمان چادر کامیون‌ها را پاره کرده و بار کامیون را خالی می‌کنند. حتی بار کامیون‌های در حال حرکت را هم خالی کرده اند. ضمن اینکه سنگ پرانی و شکستن شیشه کامیون‌ها را نیز داشته ایم که فیلم آن را به فرمانده ناجا ارائه کردیم. فرمانده نیروی انتظامی به فرماندهان استان‌ها اعلام کرده تا به جد پیگیر حقوق رانندگان باشند.

کریمی یادآور شد: ۲۳ فروردین ماه با وزیر راه و شهرسازی و ۲۷ فروردین با مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی جلساتی داریم. جلساتی در هفته‌های پیش رو با اعضای کمیسیون‌های عمران و اجتماعی مجلس برگزار خواهیم کرد تا مشکلات رانندگان به خصوص در حوزه بیمه تأمین اجتماعی را برطرف کنیم.

مشکل کمبود سوخت در برخی جایگاه‌ها، به دلیل مشکل عدم تخصیص گازوئیل به کامیون‌های نفتکش است

وی در خصوص کمبود سوخت در برخی از جایگاه‌های تعدادی از استان‌های کشور اظهار داشت: مشکلی که در جایگاه‌ها وجود دارد به دلیل مشکلات کمبود سوخت ناوگان نفت کش و حمل سوخت است. با توجه به اینکه مسافت طی شده برای کامیون‌های سوخت کوتاه است و کارکرد مندرج در بارنامه آنها ۵ هزار کیلومتر است اما دو تا سه هزار کیلومتر آن در ماه خالی است تا به محل بارگیری برسد اما برای این مسافت به آنها سوختی نمی‌دهند که باید این مشکلات ساماندهی شود تا سوخت به موقع به جایگاه برسد.

این فعال صنفی از دیگر مشکلات ناوگان سوخت رسان را پرداخت با تأخیر یک تا دو ماهه کرایه حمل دانست و اظهار داشت: شرکت ملی پخش پول سوخت خریداری شده از سوی جایگاه را چند روز زودتر از ارسال محموله دریافت می‌کند که بخشی از آن کرایه حمل است ولی هنگامی که می‌خواهد کرایه را به راننده بدهد با یک تا دو ماه تأخیر آن را به پیمانکار می‌دهد تا به راننده پرداخت شود در حالی که باید جایگاه دار کرایه را بلافاصله پس از رسیدن محموله به راننده تحویل دهد.

    منبع: خبرگزاری مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دبیر انجمن صنفی کامیون داران رانندگان کامیون تأمین اجتماعی کمبود سوخت کامیون ها کرایه حمل حق بیمه شود اما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!

خبرسازی و جعل خبر از سوی جریان‌های رسانه‌ای ضدایرانی تاکنون در موارد متعددی رخ داده است؛ این شبه‎ رسانه‎‌ها روایت‌های جعلی خود را در مورد موضوعات مختلف مرتبط با ایران مطرح می‌کنند؛ روایت‌هایی جعلی که بدون هیچ‎گونه سند و مدرکی منتشر و در هزارتوی اتاق فکر آنها ساخته و پرداخته می‎شود.

با وجود این، وجه مشترک خبرسازی‌ها و خبر‌های جعلی که درباره ایران منتشر می‎شود ادعا‌هایی است که هیچ‎گاه ثابت نشده و به سرعت تهی بودن آنها اثبات شده است؛ تنها با یک راستی‌آزمایی اجمالی دست تولیدکنندگان خبر‌های جعلی رو شده و پروپاگاندای امپراتوری‎های دروغ آشکار می‌شود.

برای آشنایی با خط خبری رسانه‎‌هایی که به دروغ ‎پراکنی دست می‎زنند کافی است به فیک‎نیوز‌های اخیر درباره تحولات ایران نگاهی بیندازیم؛ در پی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ رسانه‌های معاند و ضد انقلاب در ماموریتی هماهنگ موارد زیادی از خبرسازی و وارونه ‎نمایی را در دستور کار خود قرار دادند.

شاید بتوان شاخص‎ترین دروغ‎پراکنی رسانه‎ها و اشخاص اجیر شده را موضوع آرمیتا عباسی نام برد؛ رسانه‎‌ها و اشخاص مذکور پس از فضاسازی و طرح ادعایی به دنبال ایجاد التهاب با پروبال دادن به پرونده بودند؛ اما با آزاد شدن آرمیتا عباسی از زندان، کذب بودن این گزارش‌ها کاملا به اثبات رسید و فریبکاری آنها نقش برآب شد.

رسانه‎‌های اجیرشده و زنجیره‎ای در موردی دیگر این موضوع را مطرح کردند که حسین رونقی در زمان حضور در زندان آسیب جدی دیده است (!)؛ ادعایی که بی ‎اساس بودن آن پس از آزاد شدن او از زندان مشخص شد.

اما در سیر جعلیات درباره ایران به نام حسن فیروزی برمی‌خوریم؛ نامی که معاندین با طرح یک سناریو کذب و از پیش طراحی شده بر سرزبان‎‌ها انداختند، با این عنوان که او به اتهام محاربه بازداشت و در زندان اوین مورد شکنجه و ضرب و شتم قرار گرفته و قرار است که حکم اعدام او اجرا شود.

اما در نهایت بررسی‌های صورت گرفته نشان داد فردی به نام حسن فیروزی با جرایم ذکر شده در ادعا‌های معاندین نه‌تنها حکم محکومیت و کیفرخواست و قرار طی ماه‌های گذشته، نداشت بلکه در هیچ کدام از زندان‌های ایران در بازداشت یا گذران دوران محکومیت نبود.

اینها تنها مواردی از خبر‌هایی بود که در راستای دشمنی با مردم ایران و با هدف فریبکاری و ایجاد آشوب منتشر می‌شد. بازداشت یک استاد ایرانی دانشگاه آرکانزس؛ سوژه جدید گروه‌های معاند.

اما در تازه‎ترین مورد جعل خبر، برخی از افراد و گروه‌های ضدایرانی که خود را در قالب رسانه و نهاد حقوق بشری معرفی می‌کنند و بسیاری از آنها با گروه‌هایی مانند گروهک تروریستی منافقین در ارتباط هستند، خبری جعلی را درباره یکی از استادان ایرانی دانشگاه آرکنسا یا آرکانزاس منتشر کرده‌اند. وب‌‎سایت هرانا به‎تازگی در خبری که «اختصاصی» خوانده شده، مدعی بلاتکلیفی «شیرین سعیدی» در زندان اوین شده است.

نکته عجیب در خبر هرانا که خود را «ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران» عنوان کرده، این است که در خبر خود نقل قولی از «یک منبع مطلع نزدیک به خانواده شیرین سعیدی» مطرح کرده است. این وبسایت در خبر خود مدعی شد که ۱۰۴ روز از بازداشت شیرین سعیدی در اوین می‌گذرد.

یکی دیگر از صفحاتی که در راستای پازل رسانه ه‎ای غرب عمل می‎کند، نهادی موسوم به «حقوق بشر در ایران» است؛ این صفحه خود را نهادی «غیردولتی و غیر سیاسی که بر اساس اسناد بین‎ المللی حقوق بشر فعالیت می‌کند» معرفی کرده است؛ این به ‎اصطلاح نهاد حقوق بشری در روز ۵ آوریل (۱۷ فروردین)، تصویری را از شیرین سعیدی، استاد ایرانی دانشگاه آرکانزاس، منتشر کرد و مدعی زندانی بودن و بلاتکلیفی این شخص در اوین شد. این در حالی است که تنها کاربران ناشناخته این خبر را در رسانه اجتماعی ایکس منتشر و بازنشر کردند.

وبسایت وابسته به گروهک تروریستی کومله نیز همگام با فیک‎ نیوز‌ها در خبری تحت عنوان «بلاتکلیفی شیرین سعیدی در زندان اوین» به این موضوع پرداخت.

بنگاه خبرپراکنی کومله تا جایی پیش رفت که حتی تاریخی برای ورود سعیدی به ایران (دی ماه ۱۴۰۲) ذکر کرد و مدعی شد فرد مذکور در همان زمان ممنوع ‎الخروج شده است.

در این خبرسازی همچنین درباره آنچه برگزار نشدن دادگاه برای رسیدگی به اتهامات سعیدی خوانده شده، ابراز نگرانی هم شده است. همچنین یکی از افرادی که به این خبر جعلی دامن زده و خبرسازی‌های بسیاری درباره آن کرد، فردی معلوم‎ الحال به نام ایرج مصداقی از اعضای گروهک تروریستی منافقین و از صحنه‌گردانان پرونده بازداشت حمید نوری در سوئد است. البته این عضو گروهک تروریستی منافقین در ادامه ضدونقیض‎گویی‎ هایش پیشتر نیز از شیرین سعیدی انتقاد کرده بود.

مطلع شدن از بازداشت از سانفرانسیسکو!

برای روشن شدن این موضوع خبرگزاری قوه قضائیه به سراغ فردی رفته که چندی است ادعا‌های شبه‎ رسانه‎‌ها و اشخاص اجاره ‎ای او را نشانه گرفته‎ اند.

«از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم»؛ این نخستین واکنشی است که شیرین سعیدی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیتش می‌گوید.

سعیدی می‌گوید: حدود یک ماه پیش و اوایل ماه مارس (اواخر اسفند سال ۱۴۰۲) در شبکه‌های اجتماعی دیدم که برخی از حساب‌های کاربری تعدادی اسامی و به‌ویژه اسامی زنان را مطرح می‌کردند که در ایران بازداشت شده‌اند و نام من هم در میان این اسامی بود، اما فکر کردم که این فرد، فرد دیگری است چراکه تصویری منتشر نشده بود؛ با وجود این به موضوع مشکوک شدم.

وی در روایت خود درباره این موضوع، می‌گوید که در فاصله روز‌های ۲ تا ۶ آوریل (۱۴ تا ۱۸ فروردین) برای شرکت در یک کنفرانس علمی به همراه دخترش در سانفرانسیسکو بوده، اما در زمان بازگشت به فرودگاه متوجه شده پیام‌های زیادی برای او ارسال شده که همگی آنها جویای حالش بودند.

سعیدی در اظهاراتش به این موضوع اشاره می‎کند که تصویر خود را به همراه شایعه بازداشتش در سایت یک نهاد به‌اصطلاح حقوق بشری دیده، و توضیح می‎دهد که تصویرم را برخی از حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بودند و برخی از حساب‌های کاربری حتی در این مورد روایت‌سازی کرده بودند؛ من از این موضوع بسیار شوکه شدم. وی معتقد است که حساب‌های کاربری و وب‎سایت‌هایی که اقدام به انتشار این خبر کردند، فارسی زبان و وابسته به اپوزیسیون بودند.

سعیدی، می‌گوید که اطلاعات درباره او مانند فعالیت به عنوان استاد دانشگاه و دانشگاه محل تدریس او را منتشر کرده و حتی تاریخی ذکر کرده بودند که در آن تاریخ به ایران آمده و از سوی دادگاه احضار شده است.

سعیدی، اضافه کرد که صفحات منتشر کننده خبر ادعایی تنها به این موضوع بسنده نکرده و مدعی شدند که وی شرایط سختی در زندان دارد و حتی موفق به برقراری تماس با وکیل نشده است.

به گفته وی، یکی از وب‎سایت‌های منتشرکننده خبر، وبسایت کومله و یگی دیگر از آنها نهادی مدعی پیگیری مسائل حقوق بشری بوده که هیچ‎گاه پیشتر نامش را نشنیده است.

شیرین سعیدی، می‌‎گوید: زمانی که چنین خبری درباره یک نفر منتشر می‌شود برخی تا سال‌ها تصور می‌کنند که آن فرد واقعا در زندان بوده و نمی‌توان باور همه این افراد را تصحیح کرد و به آنها گفت که اشتباه می‌کنند؛ از بین بردن این تصور آسان نیست.

وی با اشاره به اینکه در ابتدا نخواستم با خانواده این موضوع را در میان بگذارم، اما شروع به تماس با خانواده‎ام کردند، گفت که خانواده‎اش درپی این خبرسازی دچار اضطراب شده است.

سعیدی این اقدام را یک حرکت هدفمند و از پیش برنامه‌ریزی شده توصیف می‎کند و می‌گوید که من این اتفاق را نشانه‌ای از یک هدف و برنامه‌ریزی می‌بینم، این اقدام افرادی را نگران کرد که دلیلی برای نگرانی نداشتند.

نادیده گرفتن واقعیت از سوی عضو منافقین
این شهروند ایرانی در بخشی دیگر با اشاره به نقش ایرج مصداقی در انتشار خبر ادعایی بازداشتش در ایران در رسانه اجتماعی ایکس، می‌گوید «حتی یکی از دانشجویانم به این فرد پیام داد و گفت که من در زندان نیستم و در دانشگاه محل تدریس خود حاضر هستم، اما او نه‌تنها خبر را حذف نکرد بلکه اقدام به خبرسازی جعلی کرد که من عضو فلان گروه هستم و من در ایران بوده‌ام و ادعا‌هایی بسیار عجیب که عامدانه بودن آنها کاملا آشکار است.»

استاد دانشگاه آرکانزاس می‌گوید آخرین بار در سال ۲۰۱۵ در ایران بوده و اکنون هم عضو هیئت علمی دانشگاه آرکنسا یا آرکانزاس است.

سعیدی تاکید می‌کند که هیچ‎گاه به‎ ویژه در زمان حضور در ایران مراجعه‌ای به دستگاه قضایی نداشته و یا احضار نشده است و با گلایه از انتشار دهندگان خبر ادعایی بازداشت وی، می‌گوید: این امر برای من بسیار غیرعادی است؛ دلیل این همه توهین و تهمت را نمی‌فهمم، آنها باید از خود بپرسند که این چه نوع رفتاری است؟ من این را درک نمی‌کنم، واقعا نمی‌دانم این داستان زندان از کجا آغاز شد.

پس از بررسی تازه‎ ترین مورد از دروغ‎گویی و انتشار خبر جعلی از سوی  معاندین، پرسش‎هایی مطرح می‎شود که با وجود اینکه شیرین سعیدی در آمریکا سکونت دارد، طرف‎های مذکور با چه انگیزه‌ای اقدام به این خبرسازی کرده‌اند؟

می ‎توان گفت که در مدل رسانه‌ای مورد استفاده شبه‎رسانه‌های غربی و معاند فارسی‎زبان محوریت انتشار اطلاعات ساختگی بر دوش تعدادی از حساب‌های کاربری و وب‎سایت‎‌هایی است که کار آنها اشاعه دروغ‎های آشکار درباره ایران و تحولات مربوط به این کشور است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود