Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس اتحادیه میادین میوه و تره بار اراک عامل اصلی افزایش اخیر قیمت گوجه را صادارت و اعتصاب کامیون داران عنوان کرد.

حسین درجاتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: دلیل افزایش قیمتی در خصوص گوجه اتفاق افتاده بود، اعتصاب رانندگان کامیون و باز شدن صادرات این محصول بود، این محصول در مرز پرویزخان به قیمت حدود ۱۵ هزار تومان به فروش می رسد به همین جهت فروشندگان در شهرستان ها نیز قیمت را افزایش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به سبب اینکه از امروز ماشین به میزان کافی برای جابجایی وجود دارد، قیمت گوجه در میدان از حدود ۱۹ هزار تومان به حدود ۱۰ هزار تومان کاهش یافته است.

درجاتی در پاسخ به این سوال که چرا ریحان در سبزی خوردن گرانتر از سایر اقلام این سبزی است، ادامه داد: گلخانه داران اصفهان ریحان و ترخون و مرزه را جداگانه و با قیمت بالاتر می فروشند چراکه اکنون این اقلام فقط در گلخانه کشت می شود اما این نابسامانی با گرم شدن هوا و حداکثر تا ۱۵ روز دیگر از بین خواهد رفت.

وی این افزایش قیمت را شامل هندوانه نیز دانست و بیان کرد: هندوانه هفته گذشته در میدان میوه و تره بار کیلویی حدود ۳ هزار تومان بود اما در دو روز گذشته به حدود ۷ هزار تومان نیز رسید، علت این امر نیز همین افزایش قیمت کرایه ماشین و نبود ماشین برای حمل بار بود، از طرفی ماه رمضان و صادرات نیز مزید بر علت شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گوجه فرنگي ماه رمضان صادرات هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد

 یک مقام ارشد سازمان ملل متحد می‌گوید حدود ۳۷ میلیون تن آوار از جنگ غزه به جا مانده که ممکن است فرایند آواربرداری ۱۴ سال طول بکشد.

به گزارش فارس؛ حملات اسرائیل به نوار غزه باعث شده است بخش عظیمی از این منطقه باریک با ۲.۳ میلیون جمعیت، به آوار تبدیل شود و بسیاری از غیرنظامیان آواره شوند و با خطر گرسنگی و ابتلا به انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، لودهامار می‌گوید جنگ در غزه حدود ۳۷ میلیون تن آوار در منطقه پرجمعیت غزه به جا گذاشته است.

او اضافه کرد با آنکه مشخص کردن میزان دقیق مهماتی که در غزه منفجر نشده‌اند، ممکن نیست؛ اما پیش‌بینی می‌شود آواربرداری در غزه از جمله ساختمان‌های ویران‌شده حدود ۱۴ سال طول بکشد.

این مقام سازمان ملل در پایان اشاره کرد: «ما می‌دانیم که معمولا حداقل ۱۰ درصد مهماتی که پرتاب شده، عمل ناموفق بوده و عمل نکرده است. ما از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون صحبت می‌کنیم.»

ارتش رژیم اسرائیل با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده است.

مردم غزه تحت محاصره نیرو‌های اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.

نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت