Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، شهلا عموری شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سرگردانی کامیون های حمل بار در مرز چذابه، اظهارداشت: همزمان با فعال شدن باسکول های عراقی مسیر العماره و بصره، دولت عراق  از هر کامیون اقدام به اخذ ۲۰ هزار دینار کرده است.

وی ادامه داد: این اقدام واکنش رانندگان عراقی را در پی داشته تا جایی که طی ۲ روز گذشته از بارگیری کالاها در مرز خودداری کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی اهواز در خصوص نحوه صادرات کالاهای ایرانی، توضیح داد: زمانی که کالاها در مرز چذابه تخلیه می شوند کامیون های عراقی برای بارگیری وارد خاک ایران می شوند اما هم اکنون در دوره اعتصاب کامیون داران این کشور قرار گرفته ایم که به نظر می رسد باید برای رفع آن چاره اندیشی شود.  

وی ادامه داد: به همین دلیل  روند صادرات از مرز چذابه با اخلال و سرگردانی خودروهای حمل بار ایرانی همراه شده و باعث خسارت های زیادی به صادر کنندگان گردیده است.

به گفته وی در حال حاضر بخش زیادی از کالاهای خوراکی و فاسد شدنی در مرز چذابه موجود است که به دلیل اعتصاب کامیون داران عراقی امکان انتقال آنها به آنسوی مرز ممکن نیست.

دبیر شورای گفت وگوی دولت با بخش خصوصی استان همچنین به برخی مشکلات به وجود آمده طی ماه های اخیر در زمینه صادرات کالا به کشور عراق اشاره کرد و گفت: اول مردادماه امسال نیز به دلیل خراب شدن دستگاه ایکس ریل طرف عراقی در مرز چذابه امر صادرات در این مرز به مدت یک هفته متوقف شده بود.

مرز چذابه در حوزه شهرستان دشت آزدگان در غرب خوزستان در سال ۱۳۸۸ برای تردد زائران عتبات عالیات و صادرات کالا به عراق باز شد.  

پارسال حدود ۵۵۰ میلیون دلار انواع کالاهای غیرنفتی از پایانه تجاری چذابه صادر شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ شهریار شهریاری گفت: در ماه نخست امسال حدود ۴۵ هزار تُن کالای غیرنفتی از گمرکات استان صادر شد.
وی ادامه داد: ارزش کلال‌های صادراتی ۲۷ میلیون و ۳۹۸ هزار دلار برآورد می‌شود.

شهریاری افزود: صادرات فروردین امسال به لحاظ وزنی نیز ۳۶ درصد بیشتر شد.

وی کشور قزاقستان را مقصد بیشترین کالا‌های صادرات استان عنوان و اضافه کرد: کامپوند پلی اتیلن، پسته فندقی، پلی استایرن، پنیر، تخم مرغ، خوراک آبزیان، سیب درختی، رب گوجه‌فرنگی، لوله‌هاو پروفیل، مفتول آهنی هم عمده کالا‌های صداراتی استان بود.

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال