Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد عطرچیان در گفت‌وگو با ایسنا، تاکید کرد: در ماه‌های گذشته افزایش هزینه‌ها به طور قابل توجهی اتفاق افتاده تا جایی که هزینه خرید کامیون‌های نو بیش از دو برابر شده و بسیاری از هزینه‌های لوازم یدکی حتی چند برابر شده‌اند. همین مساله می‌تواند برای کامیون‌های ایرانی تبعات منفی قابل توجهی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بیش از ۴۰۰ کامیون در ایران فعال هستند که ۲۰ هزار دستگاه آن در مسیرهای بین‌المللی و ترانزیتی رفت و آمد دارند، تاکید کرد: برای حضور در کشورهای اروپایی نیاز به فعال‌کردن برخی سیستم‌های نوین وجود دارد که در غیر این صورت کامیون‌ها اجازه تردد پیدا نمی‌کنند. مسائلی مانند سیستم‌های یورو۴، یورو ۵ و اخیرا یورو ۶، پشت سر گذاشتن تست‌های محیط زیستی، تست‌های میزان آلایندگی خودرو و همچنین وضعیت آج لاستیک‌ها بخشی از دغدغه‌هایی است که راننده‌های ایرانی قبل از ورود به کشورهای اروپایی باید آن را پشت سر بگذارند در غیر این صورت از ترددشان جلوگیری خواهد شد.

به گفته دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی ایران اگر کامیون‌های ایرانی نتوانند در مسیرهایی که پیش از این فعالیت می‌کردند حرکت خود را ادامه دهند قطعا این فرصت در اختیار شرکت‌ها و رانندگان خارجی قرار می‌گیرد و این به معنای آن است که ما نتوانسته‌ایم بازارهای سابق خود را حفظ کنیم.

عطرچیان با بیان این‌که تمامی دولت‌ها از کامیون‌های خود در فضای بین‌المللی و داخلی حمایت می‌کنند، تصریح کرد: مسائلی مانند کاهش عوارض گمرکی و صفرکردن مالیات بر ارزش افزوده برای کامیون‌های نو و ارائه‌ی وام کم‌بهره با مدت بازپرداخت طولانی برای رانندگانی که قصد نوسازی ناوگان‌شان را دارند، بخشی از حمایت‌هایی است که می‌تواند از سوی دولت انجام گیرد، زیرا در غیر این صورت ناوگان ایران چه در فضای داخلی و چه در فضای بین‌المللی زمین‌گیر خواهند شد.

وی درباره‌ی گمانه‌زنی‌های مطرح شده در رابطه با امکان اعتصاب رانندگان کامیون به دلیل مشکلات به وجود آمده در ماه‌های اخیر تاکید کرد: ما از سوی انجمن شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی ایران رسما اعلام می‌کنیم که هیچ برنامه‌ای برای اعتصاب نداشته و نخواهیم داشت. ما شرایط دشوار کشور در تحریم‌های ظالمانه را درک کرده و می‌دانیم که بالا رفتن نرخ ارز چه فشارهایی را در اقتصاد ایران وارد کرده است، اما با این وجود توقع داریم که دولت از ما نیز مانند دیگر بخش‌های فعال در زمینه‌ی کالاهای اساسی حمایت کند.

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی ایران ادامه داد: رانندگان کامیون در خط مقدم مقابله با تحریم‌های بین‌المللی هستند و اگر مشکلات جدید برای فعالیت‌شان به وجود آید حمل و نقل کالاهای صادراتی ایرانی یا با مشکل مواجه شده یا باید از سوی شرکت‌های خارجی و با قیمت‌ بالاتر انجام شود. از این‌رو ما ضمن تاکید بر این‌که در راستای اهداف کشور تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم از مسئولان دولتی می‌خواهیم که با به وجود آمدن شرایط حمایتی اوضاع دشوار فعلی را مدیریت کرده و امکان تداوم فعالیت رانندگان کامیون ایرانی را فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، از چند ماه قبل و به دنبال بالارفتن هزینه‌های جاری رانندگان کامیون تعدادی از اتحادیه‌های آنها دست به اعتراض زدند که این مساله به برگزاری جلساتی با مسئولان وزارت راه و شهرسازی منجر شد و سیاست‌هایی جدید از سوی این وزارتخانه برای اجرا ابلاغ شدند.

در طول روزهای گذشته بار دیگر گمانه‌زنی‌هایی درباره‌ی احتمال اعتراض رانندگان کامیون به دلیل بالارفتن هزینه لوازم یدکی مطرح شده بود که هنوز از سوی سازمان راهداری با پاسخ رسمی مواجه نشده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران