Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا خادمی زاده، رئیس انجمن رانندگان مسافربری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز با اشاره به اعتراضات اخیر کامیون‌داران گفت: بعد از اعتراضات کامیون‌داران و عدم سرویس‌دهی از سوی آن‌ها، روز شنبه پنجم خردادماه تشکل های صنفی مرتبط با حمل و نقل به دفتر وزیر راه دعوت شدند که این جلسه 5 ساعت به طول انجامید و صحبت‌های زیادی در این جلسه با وزیر راه و شهرسازی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه بیان کرد: در این جلسه مقرر شد تا با توجه به حساسیت موضوع کامیون‌داران، کارگروهی با حضور حوزه معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، نمایندگان سازمان راهداری و نمایندگان 3 تشکل کشوری (کانون انجمن صنفی رانندگان حمل و نقل کالای کشور، انجمن صنفی کامیون داران کشور و کانون انجمن های بخش مسافرتی) تشکیل و قرار بر حضور 3 نفر از اعضای هر گروه در کارگروه شد.

رئیس انجمن رانندگان مسافربری به ادامه برگزاری جلسات اشاره و بیان کرد: روز یکشنبه عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، نمایندگان تشکل های صنفی، نمایندگان سازمان راهداری و پلیس راه را برای توبیخ مشکلات پیش آمده به کمیسیون اجتماعی دعوت کرد که در این جلسه پلیس‌راه مشکلات خود را با سازمان بازگو و سازمان هم به طور کامل پاسخگوی مسائل مطرح شده از سوی پلیس راه بود.

خادمی زاده خاطرنشان کرد: در این جلسه نماینده سازمان راهداری برخی از مسایل را با پلیس راه مطرح کرد که پلیس راه قادر به ارائه پاسخ های منطقی نبود و درصدد استفاده از قدرت نظامی خود بود که این موضوع باعث ایجاد کشمکش هایی در آن جلسه شد اما با توجه به مدیریت صحیح جلسه جو تا حدودی آرام شد.

او به تشکیل جلسه ای که بعدازظهر همان روز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکل های صنفی و نمایندگان تامین اجتماعی برگزار شد اشاره و بیان کرد: طبقصحبت های وزیر، رئیس جمهور تاکید بسیارى را براى پیگیری و برطرف شدن مشکل پیش آمده داشته است که در این راستا وزیر موفق شد تا با قول و قرارهای خود بیعانه ای را به تشکل های صنفی جهت پایان دادن اعتراضات بدهد و قرار شد تا کامیون داران هر چه زودتر به اعتراضات خود پایان داده و به کار خود ادامه دهند.

خادمی زاده افزود: روز بعد به دعوت رئیس کمیسیون عمران مجلس جلسه ای در این کمیسیون با حضور همین تشکل ها برگزار شد که در آن جلسه حسن نیا رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای هم حضور داشت، با توجه بررسی مشکلات یک سری از راهکارها اعلام شد و پلیس به دلیل تذکراتی که در جلسه روز قبل شنیده بود کاملا موضع خود را تغییر داد و همسو با دوستان دیگر قرار گرفت.

به گفته رئیس انجمن رانندگان مسافربری، در این جلسه مسایل مطرح و دو کارگروه در کمیسیون عمران و کمیسیون اجتماعی تشکیل شد که دو نفر به عنوان مسئول کارگروه انتخاب کردند تا ضمن بررسی مسایل موجود، مشکلات موجود را به لاریجانی رئیس مجلس ارائه دهند، در زمان تشکیل اولین کارگروه موضوعات به شدت بررسی و مورد اولویت بندی قرار گرفتند که قرار شد تا مسایل به نوبت مورد بررسی قرار گیرد.

او با تاکید بر آنکه مشکلات به وجود آمده در حوزه حمل و نقل به دلیل عدم رسیدگی به مشکلات رانندگان توسط آخوندی بود، گفت: کشاورزیان و غلامی که به مدت چهار سال به عنوان معاون حمل و نقل کشاورزیان منصوب شده بود بخشنامه هایی را صادر کردند که مغایر با قانون و منطق با شرایط روز بود و به هیچ عنوان توجهی به خواسته تشکل های صنفی و رسیدگی به مشکلات نمی کردند.

خادمی زاده به استیضاح آخوندی اشاره کرد و گفت: در روز استیضاح آخوندی به همراه برخی دیگر از همکاران در مجلس برای اعتراض حضور پیدا کردیم. آخوندی در طول پنج سال گذشته فقط یک جلسه را با تشکل های صنفی برگزار کرد که آن جلسه هم تنها در حد معارفه و بحث های روزمره بود و از آن به بعد هیچ جوابی به درخواست مکرر ما برای دیدار مجدد داده نشد.

رئیس انجمن رانندگان مسافربری به نحوه مدیریت عبدالهاشم حسن نیا، رئیس کنونی سازمان راهداری تاکید کرد و گفت: از زمان ورود حسن نیا به سازمان راهداری به عنوان رییس و نیز انتخاب امانی به عنوان معاون حسن نیا کارهای بسیار زیاد و موثری انجام شد و تعدادی از بخشنامه هایی که مغایر با قانون بود توسط حسن نیا و امانی مورد بازنگری قرار گرفت که برخی از آنها اصلاح و بعضی دیگر لغو شد.

به گفته او، در طول این مدت زمان اندک وضعیت بسیار بهتر از دوران کشاورزیان شد اما به دلیل اینکه در مدت 4 سال مدیریت کشاورزیان مشکلات انباشته شد آستانه تحمل رانندگان تمام و این مشکلات پیش آمد.

خادمی زاده سرمنشا تمام مشکلات اخیر را عدم بیان مشکلات توسط خان بلوکی، رییس کانون انجمن های صنفی کالا دانست و گفت: بنده همیشه در جلساتی که با وزرا برگزار می شد اعتراضات و مشکلات موجود را بیان می کردم اما متاسفانه خان بلوکی به طور دائم در آن جلسات از دولت و وزرا تعریف و ادعا می کرد که ما در این صنف با هیچ مشکلی روبرو نیستیم و وزیر ضمن باز گذاشتن در اتاق به تمام مسایل موجود توجه می کند.

رئیس انجمن رانندگان مسافربری خاطرنشان کرد: دقیقا 2 هفته بعد از صحبت های خان بلوکی بود که اعتراضات صورت گرفت و رانندگان اعلام کردند علیرغم اینکه خان بلوکی از تمام مشکلات ما مطلع بود اما هیچ اقدامی را برای ما انجام نداد.

او گفت: متاسفانه متوجه شدیم که روز بعد از اعتراضات خان بلوکی کشور را ترک کرده و در این حوادث حضور نداشته است که این موضوع مورد اعتراض بسیاری از همکاران قرار گرفته بود و خواستار برکناری خان بلوکی در این کارگروه شدند.

خادمی زاده در پاسخ به سوال خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز مبنی بر اینکه آیا اعتصاب راه مناسبی برای بیان اعتراضات است، گفت: دولت دیگر راهی را برای ما به جز اعتراض نگذاشته بود، طی 40 سال گذشته تنها صنفی که هیچ اعتراضی نسبت به مشکلات موجود نکرد، فقط کامیون دارن بودند. بعد از این همه مکاتبه های بی جواب و نبودن گوش شنوا اعتراضات صورت گرفته که البته به خواست مسئولین این اعتراض انجام شد و این روش را آن‌ها به ما نشان دادند.

رئیس انجمن رانندگان مسافربری با بیان اینکه این اعتراضات به دلیل عدم پاسخگویی مسئولان و عدم رسیدگی به مشکلات رانندگان بود، اظهار داشت: مسئولان خود با زبان بی زبانی به ما اعلام کردند، اعتراض کنید تا به مشکلات شما رسیدگی شود. گاهی کم کاری هایی از سوی مسئولان صورت می گیرد که دیگر راهی را به جز اعتراض برای ما نمی گذارند.

او با تاکید بر اینکه ما اگر به دنبال اعترض بودیم 40سال پیش این کار را انجام می‌دادیم، گفت: دولت و آقایان هیچ کاری را برای ما انجام نداند و حتی یک نشست ساده هم برای ما با حضور وزرا و نمایندگان مجلس هماهنگ نکردند، در این زمینه مکاتبات بسیاری با دفتر وزرا، مجلس و صدا و سیما صورت گرفت و تقاضا داشتیم تا جلسه ای برگزار شود اما بی‌نتیجه ماند.

401

وزارت راه و شهرسازی اعتصاب کامیون داران وزیر راه و شهرسازى عباس آخوندى وزارت تعاون، کار و رفاه احتماعى داود کشاورزیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی اعتصاب کامیون داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • جریمه راننده پراید به سبک جرثقیل‌داران! + فیلم