Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت:یکی از خواسته های کامیون‌داران محاسبه کرایه حمل بر اساس تن بر کیلومتر است که این درخواست باید بررسی شود تا در نهایت به ضرر راننده تمام نشود.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز داریوش امانی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در  واکنش به اعتصابات کامیون‌داران که امروز وارد سومین روز خود شد، گفت: خواسته‌های صنفی کامیون‌داران در سراسر کشور  از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بررسی شد و سازمان با بخشی از آن موافقت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و از مذاکرات پی در پی با انجمن های صنفی و روسای تشکلهای مربوطه خبر داد و گفت: یکی از خواسته های کامیون‌داران محاسبه کرایه حمل بر اساس تن بر کیلومتر است که این درخواست باید بررسی شود تا در نهایت به ضرر راننده تمام نشود.

او در این باره توضیح داد: باید مزایا و معایب این درخواست بررسی شود درست مثل  شغل سخت و زیان آور کردن شغل رانندگی که اکنون موافقان و مخالفان خود را در این صنف دارد. در صورت  سخت و زیان آور شدن این شغل رانندگان باید حق بیمه بیشتری به سازمان تامین اجتماعی دهند و همینطور با سن 25 سالگی بازنشسته  شوند در حالی که همین الان برای بازنشستگی در سی سالگی مخالفت دارند  و به ما اعتراض می‌کنند. بنابراین تمام تلاش ما این است که هر تصمیم جدیدی که برای رانندگان و کامیون‌داران گرفته می شود به نفع آنها باشد و مشکلات آنها را دوچندان نکند.

امانی در خصوص درخواست دیگر کامیون‌داران، گفت: افزایش کرایه از قبل در برنامه های ما بود و می‌خواستیم این افزایش قیمت را اعلام کنیم که اکنون در سراسر کشور  20درصد افزایش اعمال شده است.

او این خبر را هم داد که مشکل بیمه کامیون‌داران هم حل شده است و گفت: برای بیمه رانندگان سازمان تامین اجتماعی متاسفانه بدون هماهنگی با ما حق یارانه را قطع کرده بود که با پیگیری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به وضعیت قبل برگشت بحث دیگری هم که رانندگان داشتند این بود که با حداقل حقوق بازنشسته می‌شوند که طی مذاکره با وزیر کار  بررسی این موضوع در دستور کار قرار گرفت و ایشان دستور دادند کارگروهی در سازمان تامین اجتماعی تشکیل شود که که خود رانندگان مابه التفاوت بیمه را پرداخت کنند تا با حقوق بیشتری بازنشسته شوند که ماه اینده این موضوع جمع و به رانندگان ابلاغ می‌شود.

او ادامه داد: تاگید داریم که با تعیین کرایه بر مبنای تن بر کیلومتر مخالف نیستیم و چون خواسته صنف است اکنون تیم کارشناسی درحال بررسی موضوع است اما نحوه محاسبه سخت است و  در این صورت باید قبلش از جاده‌های کشور آنالیز داشته باشیم که مثلا کدام جاده صعب‌العبور است یا کدام کویری و کدام کوهستانی است. چرا که برای هر کدام ضریبی باید قائل شویم.

وی خبر داد که به زودی در جلسه مشترک با این صنف مزایا و معایب محاسبه قیمت بر اساس تن برکیلومتر مطرح می شود و درصورت موافقت یا مخالفت صنف تصمیم نهایی گرفته می شود.

 امانی ادامه داد: ما صدای رانندگان را شنیدیم و در این راستا اقدامات مهم و جدی در حال انجام است و با توجه به اینکه حداکثر تلاش مسولان انجام درخواست‌های صنفی رانندگان است امیدواریم از این بیشتر اعتصابات ادامه نیابد.

سمانه واحدی راد

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اعتصاب رانندگان رانندگان باری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد

 یک مقام ارشد سازمان ملل متحد می‌گوید حدود ۳۷ میلیون تن آوار از جنگ غزه به جا مانده که ممکن است فرایند آواربرداری ۱۴ سال طول بکشد.

به گزارش فارس؛ حملات اسرائیل به نوار غزه باعث شده است بخش عظیمی از این منطقه باریک با ۲.۳ میلیون جمعیت، به آوار تبدیل شود و بسیاری از غیرنظامیان آواره شوند و با خطر گرسنگی و ابتلا به انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، لودهامار می‌گوید جنگ در غزه حدود ۳۷ میلیون تن آوار در منطقه پرجمعیت غزه به جا گذاشته است.

او اضافه کرد با آنکه مشخص کردن میزان دقیق مهماتی که در غزه منفجر نشده‌اند، ممکن نیست؛ اما پیش‌بینی می‌شود آواربرداری در غزه از جمله ساختمان‌های ویران‌شده حدود ۱۴ سال طول بکشد.

این مقام سازمان ملل در پایان اشاره کرد: «ما می‌دانیم که معمولا حداقل ۱۰ درصد مهماتی که پرتاب شده، عمل ناموفق بوده و عمل نکرده است. ما از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون صحبت می‌کنیم.»

ارتش رژیم اسرائیل با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده است.

مردم غزه تحت محاصره نیرو‌های اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.

نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب