Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، رانندگان کامیون در نوار غزه در اعتراض به شرایط بد اقتصادی اعتصاب کرده اند. این در حالی است که هماهنگ کننده سازمان ملل در گفتگو‌های صلح خاورمیانه گفت: اسرائیل مسئول «شرایط فاجعه بار» در غزه است.
شبکه تلویزیونی پرس تی وی گزارش داد نیکلای ملادینوف در سخنانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره شرایط وخیم انسانی در غزه صحبت کرد و گفت: آب آشامیدنی در این منطقه کالایی کمیاب است، بیمارستان‌ها تعطیل شده اند و پزشکان دیگر جراحی انجام نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او همچنین گفت: نرخ بیکاری در میان جوانان غزه افزایش یافته و به ۶۰ درصد رسیده است. این رقم پیشتر ۴۷ درصد بود. او خاطرنشان کرد در پی تصمیم آمریکا برای تعلیق ارسال میلیون‌ها دلار کمک برای آژانس امداد و اشتغال سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی، آنروا، اوضاع در این منطقه رو به وخامت نهاده است. از سال ۲۰۰۷، غزه تحت محاصره اسرائیل قرار دارد.
در همین حال، کامیون داران در غزه برای جلب توجه بین المللی به محاصره و مشکلات فلج کننده اقتصادی این منطقه، اعتصاب کرده اند. این در حالی است که شاخص‌های اقتصادی در غزه به شدت پایین است.
خبرنگار پرس تی وی گزارش داد این صحنه‌ای است که هر روز در نوار غزه شاهد آنیم. رانندگان کامیون در نوار غزه در اعتراض به شرایط بد اقتصادی و انسانی، به مدت دو روز اعتصاب کرده اند.
یکی از رانندگان کامیون گفت: «شرایط اقتصادی بسیار بد است. به سبب تعطیلی طولانی مدت گذرگاه‌ها دیگر نمی‌توانیم گذران زندگی کنیم. رانندگان کامیون حتی نمی‌توانند خودرو‌های خود را تعمیر یا هزینه‌های خانواده‌های خود را تأمین کنند.»
این کامیون‌ها به سوی جنوب و شمال غزه به حرکت در آمدند و مسیر‌ها را به سوی گذرگاه‌های تحت کنترل اسرائیل مسدود کردند. از زمان محاصره غزه از سوی اسرائیل در سال ۲۰۰۷، این بزرگترین اعتصاب آن‌ها محسوب می‌شود. فلسطینیان در نوار غزه از نرخ بالای بیکاری و فقر رنج می‌برند. شرایط اقتصادی این منطقه با سرعت بالایی رو به وخامت است. رانندگان کامیون مانند شمار زیادی از دیگر شهروندان غزه، نمی‌توانند از پس هزینه‌های خود بر آیند. مقامات بخش خصوصی طی یک کنفرانس خبری، جامعه بین المللی را به ناکامی در لغو محاصره اسرائیل علیه غزه، متهم کردند.
ولید الحوسری رئیس اتاق بازرگانی غزه گفت: «مردم این منطقه با محاصره مواجه اند و شمار زیادی از کسب و کار‌ها تعطیل شده است و صد‌ها کسب و کاراعلام ورشکستگی کرده اند. رانندگان کامیون مانند دیگر شهروندان غزه با مشکل مواجه شده اند و میزان فقر در میان آن‌ها بسیار بالاست.
شرایط کلی اقتصادی و انسانی در این منطقه فاجعه بار است و جامعه بین المللی چشمان خود را به روی مشکلات دو میلیون نفر در غزه بسته است.»
شاخص‌های اقتصادی در نوارغزه به سطح هشدار دهنده‌ای رسیده است. اسرائیل ورود بیشتر اقلام را ممنوع کرده است به ویژه کالا‌هایی که مورد نیاز کارخانه ها، مزارع و دیگرصنایع است. ماهر التبع اقتصاد دان فلسطینی گفت: نوارغزه بایک بحران اقتصادی بی سابقه مواجه است. شاخص‌های اقتصادی در این منطقه وخیم هستند. بخش خصوصی درغزه نابود شده است. رانندگان کامیون و افراد شاغل در بخش خصوصی در حال ارسال این پیام برای جامعه بین المللی هستند که این محاصره باید به طورکامل پایان برسد. سیاست‌های اسرائیل سبب وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه شده است. محاصره غزه از سوی اسرائیل بر همه ابعاد زندگی مردم این منطقه تأثیر گذاشته است. اقتصاد دانان هشدار داده اند اقتصاد غزه در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد

آفتاب‌‌نیوز :

«پیر لودهامار» از مقامات ارشد سازمان ملل متحد در امور مین‌روبی، بعدازظهر امروز (جمعه)، در کنفرانسی مطبوعاتی در ژنو گفت که برداشتن حجم عظیم آوار‌ها و بمب‌های منفجرنشده در غزه ممکن است ۱۴ سال طول بکشد.

حملات اسرائیل به نوار غزه باعث شده است بخش عظیمی از این منطقه باریک با ۲.۳ میلیون جمعیت، به آوار تبدیل شود و بسیاری از غیرنظامیان آواره شوند و با خطر گرسنگی و ابتلا به انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، لودهامار می‌گوید جنگ در غزه حدود ۳۷ میلیون تن آوار در منطقه پرجمعیت غزه به جا گذاشته است.

او اضافه کرد با آنکه مشخص کردن میزان دقیق مهماتی که در غزه منفجر نشده‌اند، ممکن نیست؛ اما پیش‌بینی می‌شود آواربرداری در غزه از جمله ساختمان‌های ویران‌شده حدود ۱۴ سال طول بکشد.

این مقام سازمان ملل در پایان اشاره کرد: «ما می‌دانیم که معمولا حداقل ۱۰ درصد مهماتی که پرتاب شده، عمل ناموفق بوده و عمل نکرده است. ما از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون صحبت می‌کنیم.»

ارتش رژیم اسرائیل با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده است.

مردم غزه تحت محاصره نیرو‌های اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.

نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تنها ۴۹ کامیون در این هفته وارد شمال نوار غزه شدند
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • وزیر امنیت داخلی اسرائیل به تیر غیب گرفتار شد؛ وضعیت او وخیم است
  • وزیر امنیت داخلی اسرائیلی به تیر غیب گرفتار شد؛ وضعیت او وخیم است
  • وزیر امنیت داخلی اسرائیلی تصادف کرد؛ وضعیت او وخیم است
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد